SPARA TID OCH ÖKA LÖNSAM­HETEN

Ni arbetar hårt för att driva företaget framåt.
Vi ser till så att tekniken inte står i vägen.

 

 

 

VI SKÖTER ERT WORDPRESS UNDERHÅLL

Till priset av en café latte så behöver ni inte längre lägga
tid på underhåll av WordPress och WordPress uppdateringar.
Vi ansvarar för att er webbplats är tekniskt uppdaterad så att ni istället kan fokusera på era kunder.

Ni slipper att uppdatera

Utvecklarna bakom WordPress och dess komponenter släpper kontinuerligt nya versioner och uppdateringar för att exempelvis åtgärda säkerhetshål eller inför förbättringar. Hinner man inte att uppdatera WordPress, WordPress plugins eller temat är det tyvärr bara en tidsfråga innan man drabbas av ett angrepp.

Dessa angrepp handlar oftast inte om att stjäla någon information från webbplatsen utan det hackarna snarare vill är att använda webbplatsens resurs, t.ex. som avsändare för olika typer av reklam (s.k. spam), plantera länkar till webb­­platser för att höja Google rankning på dessa (s.k. SEO-spam), använda webbplatsen som en del i över­belastnings­attacker mot olika mål eller för att styra om trafik till sina egna, kontrollerade servrar.

Vi bevakar och uppdaterar WordPress källprogram, tilläggs­program och mallar inom 24 timmar efter att uppdateringarna har släppts.

WordPress Underhåll - ni slipper uppdatera
Ni slipper att tänka på backup

Ni slipper att tänka på backup

En daglig backup är en hörnsten i WordPress webbplatshantering . Om en uppdatering misslyckas, eller er webbplats kraschar, är det en absolut nödvändighet att ha en aktuell backup av webbplatsen.

Vi tar en daglig online backup som sparas offline, på Amazon S3, i 90 dagar. För kritiska webbplatser, t.ex. en webbshop, kan vi ta en backup i realtid. Självklart kontrollerar vi också att säkerhetskopian går att använda.

Ni slipper att tänka på prestanda

Enligt flera undersökningar så lämnar en besökare en webbplats om den tar mer än 2 sekunder att ladda. Enligt Google förlorar man 20% av trafiken för varje extra 100ms det tar att ladda webbsidan.

Tiden det tar att ladda ned en webbsida till besökarens läsare är också något som är mycket viktigt för Googles ranknings algoritm – det är en av de tre viktigaste parametrarna (de två övriga är backlinks och relevant innehåll).

Vi kontrollerar dagligen hur snabbt er websida laddas, analyserar trender och ger rekommendationer på åtgärder som kan förbättra nedladdningstiden.

WP support och prestanda
Tillgänglighet

Ni slipper att tänka på tillgänglighet

Om er webbplats är inte tillgänglig och kan nås av besökarna så kan det innebära minskad försäljning, varumärkesskada och lägre rankning hos sökmotorer.

Vi övervakar dygnet runt att webbplatsen är tillgänglig. Om den av någon anledning inte är nåbar kommer våra system att omgående larma varvid vi inleder en första undersökning av orsaken. Beror otillgängligheten på ett allvarligare fel så meddelar vi er.

Ni slipper att skanna efter skadlig kod

Vi skannar regelbundet er webbplats och identifierar om den har blivit infekterad med någon typ av skadlig kod (inklusive spam), kända sårbarheter eller om den har blivit svartlistad. Slumpmässigt utvalda sidor jämförs mot en central databas över programkod som är klassificerad som malware. Databasen uppdateras i realtid.

Samtidigt undersöks om webbplatsen är klassificerad såsom spridande av skadlig kod och av den anledningen är svartlistad hos ett antal viktiga tjänster, t.ex. Google Safe Browsing, Norton Safe Web, BitDefender, Spamhaus etc. En sådan svartlistning kan innebära att både er in- och utgående e-mail trafik spärras dvs kan inte levereras till mottagaren.

Skadlig kod

Boka idag och prova gratis i 90 dagar

Vi tar hand om ert WordPress underhåll

Fyll i Dina kontaktuppgifter så gör vi en gratis utvärdering av er webbplats för att kunna ta hand om den på bästa möjliga sätt.

Efter utvärderingen kontaktar vi Dig med förslag över hur vi går vidare.

Din integritet är viktig för oss. Vi kommer inte att sälja eller dela med oss av dina kontaktuppgifter.
För säkerhets- och revisionsändamål registreras handlingar enligt GDPR. Revisionsloggen innehåller även IP-adress.