Gratis säkerhetsverktyg

Testa era användare och ert nätverk

Testa era användare och ert nätverk med våra kostnadsfria IT-säkerhetsverktyg som hjälper dig att identifiera problemen med social engineering, spear phishing och ransomware-attacker. Testerna utförs på KnowBe4’s website.

Phishing

phishing security

Phishing test

Visste du att 91 % av framgångsrika dataintrång började med en spear phishing attack?

Ta reda på hur stor andel av dina användare som är benägna att klicka på ett phinging mail med ett gratis phishing test. Varför? Om du inte gör det själv kommer angriparna att göra det. Dessutom kan du se hur du står dig mot dina branschkollegor. Börja nätfiska dina användare nu. Andelen Phish-benägna användare är vanligtvis högre än vad du förväntar dig och testen är bra ammunition för budgetarbete.

phishing reply

Hur många nyckelanvändare svarar på ett phishing mail?

Hur många av dina användare kommer att ta betet och svara på ett falskt e-postmeddelande?

Riktade nätfiskeattacker, kända som Business Email Compromise eller CEO-bedrägerier, har överskridit 12,5 miljarder USD i totala kända förluster över hela världen. Cyberkriminella använder dessa attacker för att utge sig för att vara din VD och övertyga dina användare, ofta inom redovisning, HR eller till och med IT, att dela känslig information. KnowBe4s nya svarstest för nätfiske gör det enkelt för dig att kontrollera om nyckelanvändare i din organisation kommer att svara på en riktad nätfiskeattack.

social media phishing

Testa nätfiske på sociala medier

Vet du vilka av dina användare som är sårbara för en nätfiskeattack på sociala medier?

Nätfiske är fortfarande den största hotet som används i sociala ingenjörsattacker och används för att dra fördel av vårt behov av sociala kontakter. Angripare använder sociala medier för att rikta in sig på både ditt varumärke och dina användare genom att distribuera skadlig programvara eller nätfiske för autentiseringsuppgifter. KnowBe4s nya nätfisketest på sociala medier gör det enkelt för dig att identifiera vilka användare i din organisation som är sårbara för dessa typer av nätfiskeattacker och som kan utsätta dina användare och organisation för risker.

phish alert

Hur hanteras misstänkta e-mails?

Vet dina användare vad de ska göra när de får ett misstänkt e-postmeddelande?

Ska de ringa helpdesk eller vidarebefordra det? Ska de vidarebefordra mailet till IT inklusive alla rubriker? Radera och inte rapportera det? Skaffa Phish Alert Add-in-knappen och ge dina användare ett säkert och enkelt sätt att vidarebefordra e-posthot till säkerhetsteamet för analys, allt med ett enda klick.

second chance

En andra chans

Önskar att dina användare att de kunde ångra sig när de har klickat på en skadlig länk?

Nu kan de! Second Chance gör det möjligt för dina användare att fatta ett smartare säkerhetsbeslut genom att ge dem ett sätt att backa ut ur klicket. Det här verktyget tar en intelligent titt på den klickade webbadressen i ett e-postmeddelande och frågar dina användare om de är säkra på att de vill göra detta i de fall de klickade på en potentiellt osäker eller en okänd webbplats.

Utbildning

asap

Automated Security Awareness Program (ASAP)

Ladda ned ditt skräddarsydda program för utbildning i säkerhetsmedvetenhet.

Många IT-proffs vet inte exakt var de ska börja när det gäller att skapa ett säkerhetsmedvetandeprogram som fungerar för deras organisation. ASAP låter dig bygga ett skräddarsytt Security Awareness Program för din organisation som hjälper dig att implementera alla steg som behövs för att skapa ett fullt moget utbildningsprogram på bara några minuter.

training preview

Förhandsvisning av utbildningsprogram

Världens största bibliotek med innehåll för utbildning i IT-säkerhet är bara ett klick bort!

I din kamp mot nätfiske och ransomware kan du nu distribuera den bästa nätfiskeplattformen kombinerat med världens största bibliotek med utbildningsinnehåll för säkerhetsmedvetenhet; inklusive 1000+ interaktiva moduler, videor, spel, affischer och nyhetsbrev. Få tillgång till hela biblioteket nu!

Lösenord

phishing security

Testa för svaga lösenord

Visste du att 91 % av framgångsrika dataintrång började med en spear phishing attack?

Är dina användares lösenord “P@ssw0rd“? Anställda är den svagaste länken inom nätverkssäkerhet, använder ofta svaga lösenord och faller för nätfiske och social engineering. Vårt lösenordstest kontrollerar din Active Directory för 10 typer av svaga lösenordsrelaterade hot, få din rapport på 5 minuter!

phishing reply

Testa sparade lösenord i webbläsaren

Utsätter användare din organisation för risker med webbläsarsparade lösenord?

Cyberkriminella letar alltid efter enkla sätt att hacka sig in i ditt nätverk. Och de blir allt mer framgångsrika med att använda en kombination av nätfiske och skadlig programvara för att stjäla dina användares lösenord som lagras i webbläsaren. KnowBe4s inspektion av lösenord sparade i webbläsaren gör det enkelt för dig att identifiera vilka användare som utsätter din organisation för risker genom att spara svaga, återanvända eller gamla lösenord i Chrome, Firefox och Edge.

social media phishing

Exponering av lösenord

Sätter dina användare en stor måltavla på din organisations rygg?

Hotaktörer kommer ständigt med nya sätt att hacka sig in i nätverk och stjäla organisationens konfidentiella information. KnowBe4s nya test av exponerade lösenord låter dig göra en djupgående analys av din organisations dolda exponeringsrisk förknippad med dina användare.

phish alert

Testa hackade lösenord

Hur sårbart är ditt nätverk för hackade användarlösenord?

Hela 25 % av de anställda använder samma lösenord för alla inloggningar. Vad händer om det lösenordet är tillgängligt på “Dark Web”? En enorm mängd lösenord äventyras på grund av dataintrång och används av angripare för attacker. Ta reda på om hackade lösenord används inom din organisation.

second chance

Multi-Factor Authentication Security Assessment

Kan din organisations MFA-lösning hackas av cyberkriminella?

Alla mekanismer för multi-faktorautentisering (MFA) kan hackas, och i vissa fall är det lika enkelt som att skicka ett traditionellt nätfiske-e-postmeddelande. Det är därför viktigt att veta de exakta säkerhets­riskerna som din MFA-lösning har och hur dina användares konton kan äventyras. KnowBe4’s nya Multi-Factor Authentication Security Assessment hjälper dig att mäta din organisations MFA-säkerhetsberedskap och identifiera dina specifika risker så att du bättre kan försvara dig mot MFA-hack.

E-mail

phishing security

Exponering av e-mail

Har dina användare gjort organisationen till ett enkelt mål för nätfiske?

Många av din organisations e-postadresser och identiteter är exponerade på internet och lätta att hitta för cyberbrottslingar. Med den attackytan kan de lansera social engineering, nätfiske och ransomware-attacker mot dina användare. KnowBe4’s e-postexponeringskontroll identifierar användare i riskzonen i din organisation.

phishing reply

Domain förfalskning

Kan hackare förfalska en e-postadress till din egen domän??

Är du medveten om att en av de första sakerna hackare försöker är att se om de kan förfalska e-postadressen till din vd? Om de kan förfalska en e-mail adress och begå BEC/CEO bedrägerier är det som att ta godis från en bebis. Ta reda på nu om din domän kan förfalskas.

social media phishing

Mailserver Assessment

Vet du om hackare kan ta sig igenom dina e-postfilter?

KnowBe4s MSA-verktyg testar konfigurationen av din e-postserver genom att skicka 40 olika typer av e-postmeddelandetester som kontrollerar effektiviteten av e-postfiltreringsregler. Få insikt i hur din e-postserver hanterar de olika meddelandetyperna inklusive e-post med bilagor som innehåller lösenordsskyddad, macros, zippade och .exe-filer eller som har falska domän adresser.

phish alert

Domän dubbelgångare

Upptäck farliga look-alike-domäner som kan användas mot dig!

Eftersom look-alike-domäner är en farlig vektor för nätfiskeattacker, är det av högsta prioritet att du övervakar potentiellt skadliga domäner som kan imitera din domän. Detta verktyg gör det enkelt för dig att identifiera dina potentiella “onda domäntvillingar” och kombinerar sökning, upptäckt, rapportering, riskindikatorer och slutanvändarbedömning med utbildning så att du kan vidta åtgärder.

Malware

phishing security

Ransomware

Hur sårbart ditt nätverk mot ransomware och för attacker mot utvinning av kryptovaluta?

Cyberkriminella kommer ständigt ut med nya versioner av ransomware varianter för att undvika upptäckt. Är ditt nätverk effektivt nog att blockera ransomware om anställda faller för social engineerings attacker? RanSim kommer att simulera infektion av 22 ransomware scenarier och 1 infektion för utvinning av kryptovaluta och visa dig om någon arbetsstation är sårbar för dessa attacker.

phishing reply

Testa med ett “minerat” USB-minne.

Visste du att i genomsnitt 45 % av dina användare kopplar in okända USB-enheter?

Ladda ner vår speciella, “beaconiserade” fil till valfri USB-enhet, märk sedan enheten med något lockande och släpp den till ett område där många människor vistas. Om en användare tar upp den, ansluter den till sin arbetsstation och öppnar filen, kommer den att “ringa hem” och rapportera “misslyckandet” till din KnowBe4-konsol. Få även rapporter om öppningar och om makron var aktiverade. Ta reda på hur dina användare kommer att reagera!

Compliance

phishing security

Efterlevnad av lagar och regler

Är din organisation redo för en revision av hur väl det följer lagar och regler?

Ändringar i regler och lagar är fortfarande en av de största utmaningarna vid en Compliance-revision, t.ex. för PCI-DSS. KnowBe4’s “Compliance Audit Readiness Assessment”-verktyg hjälper dig att mäta din organisations beredskap för en CMMC-efterlevnadsrevision.

Boka idag och prova gratis i 90 dagar

Utbilda er personal till en stark sista försvarslinje.

Upptäck hur enkelt det är att utbilda era användare!

Fyll i kontaktuppgifter så kontaktar vi er för en fortsatt diskussion om utbildnings­programmet.

Din integritet är viktig för oss. Vi kommer inte att sälja eller dela med oss av dina kontaktuppgifter.
För säkerhets- och revisionsändamål registreras handlingar enligt GDPR. Revisionsloggen innehåller även IP-adress.