VILL NI NÅ FLER KUNDER?

Vi höjer värdet på ert varumärke

WORDPRESS SÖKMOTOROPTIMERING ÖKAR
ANTALET KUNDER PÅ ER WEBBPLATS

En SEO-optimerad hemsida kan driva trafik till webbplatsen
och genererar förhoppningsvis även fler kunder.
I detta paket ingår även tjänsten ”Säkerhet”.

Fler besökare kan innebära mer intäkter

Sökmotoroptimering handlar inte om att få så mycket trafik som möjligt. Det handlar om att få rätt typ av trafik. Trafik som inte konverterar är värdelös trafik. Om er webbplats har tusentals besökare, men bara en liten försäljning då är något fel.

Vi gör en analys av er webbplats utifrån dess innehåll, struktur och konkurrens. Med detta som utgångspunkt tar vi fram lämpliga åtgärder för att få besökaren att anse att er webbplats är den mest intressanta och klickar sig vidare till den – även om webbplatsen inte är överst på sidan.

Sökmotoroptimering WordPress innebär att vi ser till så att de tekniska förutsättningarna för en hög rankning finns, vi bevakar vad konkurrenterna gör som är bra samt tar fram en strategi för att bygga länkar.

WordPress sökmotoroptimering
SEMrush-Academy-Technical-SEO-Certificate

Analys av webbplats

Vi gör kontinuerligt en teknisk SEO analys av er webbplats, dvs kontrollerar webbplatsens ”hälsotillstånd”, t.ex. hur genomsökningsbar sidan är, dess innehåll, bilder, länkar, tillgänglighet, hastighet och säkerhet.

T.ex. genom att söka efter trasiga länkar, felaktigt använda eller saknade rubriker, tid för att ladda sidan, för lite/för mycket text m.m.

En tekniskt korrekt SEO är en förutsättning för att sökmotorer överhuvudtaget skall ge en hög rankning för sökord/sökfraser.

Vi gör SEO enkelt för er

Er webbplats’ utveckling hos sökmotorerna och de sociala medierna dokumenteras via ”SEO dokumentation” vilket görs tillgängligt on-line. Vi förklarar på ett lättförståeligt sätt vad informationen innebär.

Ni får information om era konkurrenters kampanjer, t.ex. vilka sökord de använder för att få en hög rankning och mycket trafik. Genom att utvärdera konkurrenternas texter kan ni få nya idéer för optimering av eget webbplats innehåll.

SEO dokumentation

Boka idag för en optimerad hemsida

Vi tar hand om er WordPress SEO

Fyll i Dina kontaktuppgifter så gör vi en gratis utvärdering av er webbplats för att kunna ta hand om den på bästa möjliga sätt.

Efter utvärderingen kontaktar vi Dig med förslag över hur vi går vidare.

Din integritet är viktig för oss. Vi kommer inte att sälja eller dela med oss av dina kontaktuppgifter.
För säkerhets- och revisionsändamål registreras handlingar enligt GDPR. Revisionsloggen innehåller även IP-adress.